Magazijnmedewerker Packing

  • packing
  • Heerenveen, Netherlands

Magazijnmedewerker Packing

Omschrijving

Steek je graag de handen aan uit de mouwen? En houd je ervan om betrokken te zijn in een hecht, gezellig en enthousiast team? Wij zijn voor de afdeling Packing op zoek naar Magazijnmedewerkers, echte aanpakkers die graag in een team werken. Een baan voor langere tijd met kans op een vaste aanstelling. 


Wat je dagelijks doet op de afdeling Packing: 

Als magazijnmedewerker op de afdeling Packing zorg je ervoor dat alle goederen op de juiste pallet/ order terecht komen voordat je deze gaat sealen (verpakking in plastic). De goederen die op deze pallets binnen arriveren, komen vanuit verschillende afdelingen binnen bij Zebra Technologies. Het gewicht van deze goederen varieert. Kleine printers en onderdelen wegen vaak een kilo of 5, terwijl de wat grotere printers al gauw oplopen tot 40  kilo. Het is daarom ook belangrijk dat je fysiek in orde en gezond bent. De orders moeten ook worden ingeladen in de vrachtwagens. Je werkt regelmatig met palletwagens om de goederen van de verschillende afdelingen te verzamelen en deze klaar te zetten voor verzending. Dit alles doe je samen in een team met leuke en enthousiaste collega's.

Je werk in twee ploegen waarbij de tijden van 06:00 uur tot 14:30 uur | 14:30 uur tot 23:00 uur zijn. Hiervoor krijg je ook een ploegentoeslag. Het betreft een baan voor langer tijd met kans op een vaste aanstelling!

Vereisten

Wij zijn op zoek naar een teamplayer, een medewerker die accuraat te werk gaat en overweg kan met scanapparatuur. Daarnaast is het belangrijk dat je fysiek in orde bent en kennis hebt van de Engelse taal.


Wat wij je bieden:

  • een baan met kans op een vaste aanstelling;
  • 25 vakantiedagen;
  • 8% vakantiegeld;
  • erg goede werksfeer met leuke collega’s;
  • reiskostenvergoeding;
  • een uitdagende baan in een internationaal georiënteerd bedrijf.

Werken bij Zebra Technologies betekent dat je aan de slag gaat bij een internationaal georiënteerd bedrijf met enthousiaste collega's De vestiging in Heerenveen is erg toegankelijk en wordt door medewerkers omschreven als fijne werkplek met een goede sfeer!


Ben je geïnteresseerd? Klik dan op onderstaande knop en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!