Shipping medewerker

  • Shipping
  • Heerenveen, Nederland

Shipping medewerker

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke baan? Werk je graag samen in een gezellig team en wil je onderdeel worden van een internationale organisatie? Dan is dit een functie voor jou! Zebra Technologies groeit en door deze groei zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Shipping.

Zebra Technologies is wereldmarktleider in barcodeprintsystemen en scanapparatuur. Zebra is een gerenommeerde Amerikaanse multinational met de distributie en reparatie in Heerenveen. De locatie in Heerenveen heeft ongeveer 195 medewerkers. De werksfeer is gezellig, open en resultaatgericht.

Wat ga je doen?

Op de afdeling shipping komen alle (export) goederen langs, die zijn klaar zijn voor verzending. Dit is het laatste station, waarbij alle benodigde documenten en de verpakking/ verzendlabels in orde worden gemaakt. In deze functie ben je actief bij de voorbereiding hiervan en verdere administratieve afhandeling zodat de verzending verstuurd kan worden. Onderdeel hiervan is ook de zending gereedmaken inclusief alle benodigde documenten zodat de goederen geëxporteerd kunnen worden.

Je werkt samen met de rest van het shipping team, welke op de hoogte zijn van alle wet- en regelgeving omtrent internationale handel en de verzending van gevaarlijke goederen. Je hebt veel interactie met je collega's op de afdeling, maar ook in de rest van het magazijn. Daarnaast doe je een grondige fysieke controle op alle producten die je tegenkomt. 

Het betreft een fulltime baan voor 37,5 uur per week met zicht op een vast contract. 

Vereisten

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een medewerker die ervaring heeft met het doen van export aangifte. Daarnaast zoeken wij en Shipping medewerker met:

  • MBO denk- en werkniveau;
  • Ervaring of kennis van de systemen Oracle, Myunidoc, Export data, BluJay Parcel;
  • Sterke administratieve vaardigheden;
  • Kennis van Microsoft Office Pakket;
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Flexibel instelling, geen 9 tot 5 mentaliteit.

Werken bij Zebra Technologies betekent dat je aan de slag gaat bij een internationaal georiënteerd bedrijf met enthousiaste collega's De vestiging in Heerenveen is erg toegankelijk en wordt door medewerkers omschreven als fijne werkplek met een goede sfeer!

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!